Bizseninle Deniz425 canabi rabim seninle olsun insallah hayırlısıyla dunyaya gelir ikinizde allaha emanetsiniz darısı bizim basımıza.... :)
Nurcanbudak Deniz425 amin ınşaallah bi avazda olsun rabbim sag selamet kucaginiza versin bende 39+1 darisi benimde basima
haticestc Benim suyum gelse bırakın post açmayı telaştan telefonun yerini bulamam 🤦♀️ Rabbim bi solukta doğurmayı nasip etsin inşallah darısı başıma 🤗
Mybabyboy_ O gun benden azicik kAn geldi heyecan ve telastan 1 gun telefon aklima bile gelmedi🤣nasilda iki tasin arasinda post acmissin🤣💋sag salim dogur
Deniz425 Mybabyboy_ İkinci doğumum olacak biraz soğukkanlıyım, sancı da olmayınca arabada giderken oyalanmak için yazdım🙂
Mlsars Deniz425 Rabbim bir avazda kurtarsin canım gelişmelerden haberdar et bizi sağlıkla kucağına al bebişini 💓 yaz kız kime ne herkes kendine baksın önce
Mehtapsato Rabbim yar ve yardimciniz olsun bebegini sag saglim al kucagina inslh guzel haberleeini bekliyoruz
Deniz425 Minik adamım doğdu teyzeleri☺️Sabah 7:30 gibi doğurdum normal doğumla. Allah hepinizden razı olsun şükür çok zor olmadı. Darısı hepinizin başına☺️
Deniz425 Klntmtrk Kendi sancımla yaptım, sadece 7cm açıklıktan sonra hızlandırmak için az suni verdiler