luna27 Mervebalemir 35+3. Her NST gününde ikiliyoruz NST’yi 😂 Aşırı hareketli ve kalp atışı yüksek çıkıyor. Gecem gündüzüm birbirine karıştı 🤭 Sürekli uyanık ve sürekli hareketli maşallah 😇
Fdmry Mervebalemir O kadar hareketli ki iç karnım dar olduğu için tüm hareketlerimi acıyla hissediyorum Bel fıtığım olduğu için sağıma soluma yattığımda kalça ağrısından yerimde duramıyorum o kadar zorlanıyorum ki fazla kilo almamama rağmen dayanılamaz ağrılarım oluyor🥹
DarkLuna Mervebalemir bizde 35+3 olduk ama ultrasona göre 37+3 bakalım ne zaman doğacak bizim tospik oğlan
Mervebalemir luna27 bende bugun nstye girdim 1 saat kaldım vok hareketli oldugu için yuksek cıkıyor yeri değişiyor baya ugrastılar😂😂
luna27 Mervebalemir Benimkini de durduramıyorlar. Bir önceki NST’de serumla durdurdular 😂 Bugün de bir litre su içip tekrar girdim, sakinlemişti ☺️
Almina09 Mervebalemir bende 35 oldum bugün maşallah kıpır kıpırız ama Bel ağrım çatı ağrım çoğaldı adım atmakta zorlanıyorum neyseki az kaldı 🥰
arinmommy Benim normalde çok hareketsiz nstye gidince yerinde durmuyor yarın gideceğim bakalım. Bugün özellikle zorla dürterek hareket ettirdim kaç kez. 36+2deyim