BurakBal Kraft,Kanz,Yoyko ve Elele markaları içinden kullanıp memnun kaldığınız bir model arıyorum. Kraft biraz kalitesiz geliyor. Kanz’da stok sorunları var Yoykoda tek model var. Elele şu an en içimin ısındığı marka. Sizce ne almalıyız?
Janssue BurakBal Ben anne yanı beşik aldım Huggy Moon. Kurduk çok begendik bebegimiz dogana kadar da geri kaldırdık bi bakın isterseniz hem az yer kaplıyor hem kullanım kolaylığı çok fazla. Bebek hareket ettiginde sensör algiliyor ve sallamaya basliyor otomatik olarak 😇
myangelson BurakBal Elele bonte aldım 3 aydır kullanıyoruz çok memnunum. Madre de alinabilirmis yanındaki ana kucağı için almıştık ama bebeğim sevmedi 😅
miniminibebek BurakBal benım içime yoyko sinıyordu ama yoyko sallanmıyordu Elele madre akdim daha kullanmadık açıp bakıp geri kaldırdık
Eliffbaby BurakBal yengem elele kullanıyordu çok sağlammış. Gerçekten diğerlerine göre de daha geniş ben elele aldım geldi kaliteli duruyor
ozwoman BurakBal arkadaşımın tavsiyesiyle elele bonte aldım çok memnun olduğunu söylemişti bize henüz kullanmak nasip olmadı ama sevdim ben
Smyye1B BurakBal Kraft ilk oğlumda kullandım aşırı kalitesiz hala beşikten ayrilamadigi için Elele donna modelini aldık iskelet ve kumaşı çok daha saglam
Ceku256 BurakBal bende Elele madre aldım yorumlara bakarak açtım baktım geri kaldırdım daha doğuma zaman var. Ama genişliği kumaşı malzemesi benim hoşuma gitti. Anne yanı olması falan pratik.