Araskomom Kızlar magnet ve anahtarlık dışında farklı fikir ve önerilerinize açığım bir şey bulamıyorum… bir de çikolata yaptırıcam ama nereleri önerirsiniz? İlk oğlumda yaptırdığım yerden memnun kalmadım arayıştayım o yüzden zamanda azaldı bir an önce halletmem gerekiyor lütfen elden ele yayalıımmm🥹🥹🥹
myangelson Araskomom kuzenim yeni sayfa açtı bana da böyle doğum hediyeligi hazırlamıştı. Daha sonra mevlid için de zikirmatik yaptırdım kendisine.
yagmurcoskun Araskomom her şeyimi kendim yaptım. Kolonya şişelerine kolonya doldurdum camdan. Sticker tasarladım chatgpt sayesinde. Matbaada bastırdım. Maglen çikolatayı kilo hesabı alıp aynı şekilde onun da ölçülerine uygun stiller yaptım. İçime çok sindi
Araskomom dygsss tadında bir şey yoktu değil mi? Bazı çikolatalar için kötü diyorlar çünkü benim ilk aldığımda öyleymiş ziyan oldu hep, görüntü olarak çok hoş ama🌸
Araskomom ynzl aa evet bu da mantıklı ve farklı bir şey zaten çok fazla düşünmüyorum max 50 tane falan ben de bi bakayım teşekkür ederim🌸
Araskomom yagmurcoskun 1 yaşında oğlum var evde kendim hazırlayamam büyük ihtimalle çünkü hiçbir şeye fırsat vermiyor, teşekkür ediyorum ama fikriniz için🌸
Redpepper Valla gelen bana hediye getirsin ben neden yaptırıyorum mantığıyla yaptırmadım 😂😂😂 ilk doğumda çikolata yaptırmıştım şuan orada uçmuş fiyatlar o yüzden normal madlen çikolata alırım pastaneden
Araskomom Alya05 oğlum için düşünmüştüm ama çevremde herkes okunmuyor dolaplarda kalıyor dedi, gerçektende öyle sanırım benim evimde bile çok fazla var kuranlardan, mevlütlerden dağıtılma hepsi okunmuyor ne yazıkki🥹