Asdfj Aşılamamı oldum şükür ama olurken bıraz agrılar yaşadım eve geldım dınlenıyorum fakat ağrı vs yok daha sonramı oluyor bıde progeston fitil verdi
Asill01 Asdfj aşılamada agrı falan olmuyorki zaten canm bnde kasımda yaptırmıştım doktor asla agrın olmaz demişti progestan fitilde kullanmıştım lekelenme falan önlesin diye kendini dinleme stres cok önmli bişi
Ceydaaas1 Asdfj bende aşılama sonrası eve gelirken kasık ağrısı bel ağrısı yaşadım ilk gün çok siddetliydi progestanida aşılamada kullanmaya başladım sonrasında hamilelikte 8 ay kullandım inşallah hayırlı sonuçlar alrsn sende
mrp2023 Asdfj ağrı neden olsun canım kendini kasanların ağrısı oluyordur belki, aşılama yaptırmadım tüp bebek yaptırdım transfer bile olduğumda ağrım yoktu
Asdfj Asill01 ben çok strest yapıyorum malesef banada verdı fıtil gece kullan dedi iki günde ilişki dedi
Asill01 Asdfj kuzum bana gece 12den sonra ilişki bide sabaha karşı 4-5 civari demişti gece gec saatlerde spermin en hızlı en sağlıklı oldugu saatlermiş
Asdfj mrp2023 ağrı olmadı sadece o an içime koyarken oldu o kadar daha sonra oldumu dıye sormak istedim
Asill01 Asdfj anldm cnm walla bize saatleriyle söyledi ama eşim uzun yol şoförü ewde olmadıgı için değerlendirme olmamıştı ama bikac arkadasımada aynı saatleri demiş doktorları denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum 😊
Asdfj Eşimde strest yaptı spermler az oldu dr da dedi inşallah tutar hayırlısı olmazsa tüp bebek dedi dua edin olurmu
mrp2023 Asdfj ileri hareketli sperm varsa tutma olasılığı var toplam sperm sayısı kaçtı? Bizim 25 milyondu mesela toplam sperm aşılama önerilmedi
Asill01 mrp2023 aynı şekilde bizdede o civardaydı önermedi ama biz ısrar ettik yapıldı sonuç negatifti hatta kimyasala döndü ilk pozitif sonra düşmeye başladı microçipli aşılama olmasına ragmen
mrp2023 Asill01 kimyasal olması bile iyi bişey en azından olabiliyor ben tüp bebek yaptırdım mesela kimyasal bile olmadı hiç gebelik oluşmamıştı
Asill01 mrp2023 tüp bebekte ilkimiz negatifti ikinci transfer öncesi histereskopi yapıldı çok şükür 8.haftaya girdik bgun pozitif oldu ikinci transferimiz