Annesininnefesi Iyi aksamlar kizlar clexane bulamadigmdan enox a gectim ve igneyi attiramdim ignenin ucu kan topladi ve cikarinca gobegim kanadi baya ilk defa boyle oldu bi zarari olmusmudur acaba?🙄🙄
Minikeller92 Annesininnefesi bende yeni başladım eşim vuruyo çok ağrıtıyo ama çok şükür öyle bişey olmadı üstte kalsın diye yazdım canım🙌🏻
Seda5892 Annesininnefesi bişey olduğunu sanmam ama daha dikkatli yapmaya çalış bende bacağımdan yapıyorum geçen kanadı bende de epey bir morardı bende oksapar a geçtim
Sewo Annesininnefesi ayy korktum . Benim cleaxen bitince bulamayabilirm.cleaxen bile cok yakıyor hep göbeğim ağrıyor diger markalar daha mi kötü yani🤦♀️🤦♀️
Sewo Seda5892 canım bacak a hayatta vuramam bir kere vurdum perisan oldum günlerce ağrıdi.benim etim çok sert bacagim sert aşırı agritti. Gobek yumuşak diye rahat ediyorum
Seda5892 Sewo bende ilk göbekten yaptım çok rahat idi mecbur bacağa geçin e ilk yaptığım anlar ağlayarak yapıyordum şükür şimdi rahat giriyor alışınca kolay oluyor ben etim de çok sert ama yapa yapa alıştı
Yademim Bende oksapar kullanıyorum göbekten ağrı olmuyor pek.arada morarma oluyor:) birde sertleşen deri oldgu için Zor geçiyor iğne😔