Zeynep321s acemiannne bende sabah verdim .hastaneden sonuçlar çıkmıştır diye mesaj geldi .e nabiza bakıyorum gözükmüyor.catlayacagim meraktan 🫠
Theaydins acemiannne ben dün acilden verdim 2 saat sonra çıktı ama e nabiza düşmedi akşam tekrar gidip doktordan öğrendim sisteme de bugün düşmüş canım maalesef e nabiza geç düşüyor çıksa bile
2melekannesi_ acemiannne geçen benim öyle oldu acilden verdiğim halde aradım hastaneyi doktorun ekranına 2 saatte düşüyor ama e-nabıza düşmesi 48 saati bulabiliyor dediler gece saatlerinde görebilmiştim ben
acemiannne Zeynep321s aynı bende e nabıza giriyorum dakika başı zaten doktora gıcık oldum sonucu pozitif görmeyi çok istiyorum ya
acemiannne Zeynep321s çıktı mı cabım senin benim pozitif çok şükür haftaya tekrar kan verip bakacagım yükselme için inşallah
Birdbox acemiannne canım e nabıza geç düşüyor il sağlıktan bak eğer barkod verdilerse Gece bile sonuçlansa görüyorsun mesela ben mersin il sağlıktan takip ediyprum Tc ve barkod numarası giriyorsun cıkıyor hemen
Bir1kelebek Kızlar benide etiketler misiniz sonuçlarınızı merak ettim de inşallah vardır 💓 yoksada diğer ay inşaAllah nasip olur 🫶
acemiannne Bir1kelebek canım sonucum pozitif şükür rabbim hepimize nasip etsin inşallah doktor haftaya tekrar gel bakalım çok erken şuan falan dedi
acemiannne acemiannne çıktı canım doktor pozitif ama çok küçük hataya bidaha gel kan ver netleşsin dedi