Blackkk Servikal uzunluğum 31+0 da 25.9 mm ölçüldü. 28mm iken doktorum hep yat kalkma diyordu dün arada yürüyüş yapabilirsin sürekli yatma otur hafif işlerini yap dedi 🤷♀️
Hayriye-2404 Blackkk Yine de sen dinlen bence benimki 26 iken birden 15′e düşmüştü 20 iken daha da düştü birden düşüyor yani. Sadece kendi yemeğini yap bence ev işi falan yapma
Tuby_ Hayriye-2404 yok canım 6 cm oldu diye hiç bi ilaç vermiyorlar sadece ilk yattığım da ciğer geliştirici için hatırlatıcı yapıldı 1 doz birde antibiyotik verdilerdi şu anda onlarda kesildi tek aldığım kan sulandırıcı var 🥹 kendi gelmeden neden doğumu başlatıyor ki
Hayriye-2404 Tuby_ Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım. Ya benim tahminim o bakalım çünkü düzensiz sancım da çıkıyor adet gibi ağrılarım da var biraz ondan olabilir. Senin sancıların çıkıyor mu?
Tuby_ Hayriye-2404 aa sancın varsa normal kuzum banada sancın olursa alırız demişlerdi çünkü şimdilik çıkmıyor inşallah en az 34 görene kadar çıkmasın da idare edelim canım hayırlısıyla ikimizde 🙏🏼 zaten bnde 6 cm olduğundan sancı olsa direk doğum başlar muhtemelen 🥺
Hayriye-2404 Tuby_ Amin inşallah canım benim evet canım sancı var ama düzensiz onun için açılma devam ederse beni bekletmez gibi bilmiyorum inşallah küveze girmez 🥺
Tuby_ Hayriye-2404 biz iyi düşünelim girmeyecekler canım duamızı da bi yönde yapalım inanıyorum ben çok güçlüler bu zamana kadar sabrettiler 🥰
Hayriye-2404 Tuby_ İnşallah canım benim haberdar olalım birbirimizden iyi haberleri verelim inşallah ❤️
Hayriye-2404 Tuby_ Nasıl oldun canım açılman ilerledi mi? Benim yarın kontrolüm var bakalım doğum yapacak mıyım dönecek miyim heyecanla bekliyorum iki gündür kasılmalarım daha az ama inşallah her şey güzel olur
Tuby_ Hayriye-2404 ya dün dr biri ilerlemiş dedi bugün bakan aynı ded bende anlamadım bu işi hala yatıyorum öyle 🤷🏻♀️ ayy dualarım seninle canım kasılmalar durduysa eve gönderirler diye düşünüyorum inşallah öyle olur birazcık daha beklesin minnoşlar 🥰
Hayriye-2404 Tuby_ çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun. Özelde mi takiplisin peki? Ben de en az bir hafta daha geçsin istiyorum ama hayırlısı süreç de çok zorlu neyseki doğumumuz çok kolay olacak öyle düşünelim💖
Tuby_ Hayriye-2404 önceden özeldeydim erken doğum riskim olunca şehir hastanesine sevk etmişti o zamandan beri burdayım değiştirmedim. Ay inşallah burda o kadar çok doğum sesi duydum ki zaten psikolojim bozuldu yeterince 🙈
Seelinimo Konu ile alakasız ama benim gün içinde sürekli karnım sertleşip yumuşuyor. Ve sırt ağrım var neden olur 🙄 başlık açtım ama kimse yazmadı
Hayriye-2404 Seelinimo Doktora söylemenizde fayda var. Benim de çok oluyor öyle olduğu için rahme baskı oluyur ve rahim ağzı kısalıyor çok fazla kasılma erken doğuma sebep olur doktorum öyle demişti durum bende bu şekilde siz yine kendi doktorunuza danışın
Hayriye-2404 Tuby_ Allah bir avazda doğurmayı nasip etsin canım duymamaya çalış olumlu düşün her şey güzel olsun ikimiz için de inşallah ✨💐
Tuby_ Hayriye-2404 amin canım benim 🙏🏼 beni de haberdar mutlaka yarın canım güzel haberlerini bekliyorum 🌸
Hayriye-2404 Tuby_ Günaydın canım ben hastaneye gittim geldim. Sancım olmadığı için eve geri gönderdi 3 cm kalmış açılma artmamis adalatı bıraktım progestan ve magnezyuma devam et dedi sancın olursa gel dedi bakalım hayırlısı inşallah