Tuby_ Blackkk kg hiç takılma canım 1800 kg doğup anne yanına direk verdikleri var önemli olan kendi nefes alabilmesi ve bağışıklığı sen dua et 34 kötü bi hafta değil artık inşallah gidebildiği yere kadar da gider 🙏🏼
Tuby_ Hayriye-2404 ay amin canım ya banada mutlaka haber et olur mu güzel haberleri 🥹bence ayakta gezinmekten olduğunu düşünüyorum dinlenme birşey olmadı ki doğumdan çıktığım gibi ayaktayım
Tuby_ Blackkk gider gider içini ferah tut stres yapma ki bebekte strese girmesin bana hep diyorlar dı bebek strese girerse doğumu başlatır die o yüzden kendini de üzme
Tuby_ Hayriye-2404 bende de çıktı doktora gittim Allahım hepimize şifa verse de şu hastanelerden bi kurtulsak 🥺
Hayriye-2404 Tuby_ Sende mi enfeksiyon var. Ben antibiyotik kullandım ama sanki idrar yolumda var gibi düşünüyorum
Tuby_ Hayriye-2404 antibiyotik başlamışlardı işte en son hafta sonu da bilgi vermiyorlar anca pazartesiye 😢
Hayriye-2404 Tuby_ İnşallah iyi olacaklar canım inanıyorum ben❤️ benim 12.günüm ve henüz net bir gün yok kan kültürü sonucunu bekliyoruz. peki enfeksiyonu kaç çıkmış dediler mi sana