Sabah kontrolüme gittim. Her zamanki gibi yine sıfır sancılı bir nst sonucuyla doktora geçtik😮💨 Direkt muayeneye aldı artık beklemeyelim ben uyarıyı vereyim dedi ve membran sıyırma işlemi yaptı. Böyle bir acı beklemiyordum açıkçası, bebek çok geride diyerek çok zorladı direk kanamam geldi baya yerlere damlayacak kadar.. Bebeğin kafası 40+6da aslında normal ama bana göre değil😢😢 ne kadar normal doğuma müsait olsanda %50 şansımız var ya bebeğin kafası geçecek ya da başka yöntem deneyeceğiz dedi. Yarın sabah 7de yatışım yapılacak. Bu gece kötüleşirsin belkide sabahı beklemeyiz eğer ilerleme olmazsa yarın suni sancıyla başlarmışız. Korktuğum başıma geldi kızlar 😔😔 ben hep beklemediğim bir anda olucak koşarak hastaneye gidicem ve doğrucam diyordum. Suni sancıdan mecburi sezeryandan çok korkuyordum. Umarım hiçbiri gerekmez. Şimdi kahverengi kanamam var. Bacaklarım belim çok ağrıyor. Bebek arada hareketli kasılıyorda. Eşim dört döndü etrafımda şükürler olsun🤲🏻 yatak odasını dolabı topladık yeni çarşaflarımı ütüledik serdik. Hazır bekliyoruz. Kafam karmakarışık ne hissedeceğimi bilmiyorum ağlasam ağlayamıyorum 🤷🏼♀️ Hayırlısıyla kurtulalım başka bir isteğim yok lütfen dua edin 🩵