Oglumabioldu Anneler merhaba 12. Haftamda doktorum erkege benziyor dedi erkege benzeyipte bebeginin kiz olsugunu ögrenen oldumu aranizda
Aysktr Oglumabioldu 12 de bana kesin değil ama erkek gibi çıkıntı var gibi ama emin konuşmuyorum demisti 16 da %100 kız dedi
Serays Oglumabioldu evet 12. Haftada erkeğe benziyor kemik yapısı çıkıntıda var ama net 20. Haftada belli olur dedi . Farklı doktor 15. Haftada %80 kız dedi
Oglumabioldu Aysktr ilk bebeğim erkek benim 3 kere cinsiyeti değişti Rabbim hayırlı evlat versin ama icimden hep kız geçiyor
Serays Aysktr çok gıcık bir durum ya hele hissiyatında erkekse ve doktor bunu önce onaylıyor sonra yalanlıyorsa 😓
Oglumabioldu Nata97 kızda yanılma payı oluyormuş doktorum öyle demişti erkege benziyor ama net birşey diyemem dedi
Aysktr Oglumabioldu Hissiyatin güçlü ise belki doğru hissediyorsundur sağlıklı olsunlar tabiki önce sağlık ama inş kız çocuğunun da kokusunu çekersin içine gönlüne göre versin rabbim 🙂
Oglumabioldu Nata97 organ taramasına girdiyseniz değişmez sanmıyorum benim önceki gebeligimde kız diye gittiğim organ taramasına %100 erkek demişti
zbzbzbzb Kızlar bans 13.haftada kesin kız dedi 11+4 te erkek yani yine degisirmi acaba böyle kesin konuşupta
Zehoyasuncuk Ay Bnde dün gittim 12+4 günlüğüm bana erkek dedi pipisini de gösterdi inş değişmez kıyafet Almaya başlıcam 😍
Oglumabioldu Zehoyasuncuk organ taramasına girmeden bence başlama benim.oglumun yeni doğduğunda çoğu şeyi pembeydi 😁
Oglumabioldu Aysktr inşallah canım inşallah erkek evlat başka ama Rabbim içimi biliyor ya kız evladinida tatmak istiyorum hayırlısı neyse o olsun :)
Asl91 Oglumabioldu 12. Haftada erkeğe benzetti, 16. Haftada kesin kız dedi. O haftalarda karışabiliyormuş.