PrensesimDoga Merhaba sevgili anneler, 21 hafta 3 günlük hamileyim. Ayrıntılı ultrason çekildim ve doktor bebek kordonunda 2 damar olduğunu bazı gebelerde 2 bazılarında 3 damar olduğunu fakat diğer bulgularla kıyasladığımızda endişelenecek bir durumun olmadığını söyledi. Böbrekleri, kalbi, kalp damarları, midesi, mesanesi, burnu, dudağı ,ayakları, elleri ve parmakları her şeyi normalmiş sadece kordonda 2 damar varmış. Aynı zamanda bebeğin suyu azmış ve şu an asprin içmemi kanımın sulanmasını bebeğe geçmesini sağlayacağız daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu düşüncelerinizi bekliyorum.
Tontisannecik PrensesimDoga bende de aynı durum var kordon iki damarlı. Hamilelerin %3ünde olurmuş bu durum. Çoğunluğu bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alıyor ama bebeğin beslenmeme ihtimali olabilir demişti doktorum. Ama hiçbir sorun olmuyormuş çoğu zaman
charlaa PrensesimDoga bizimde tek arter tek ven sorunu var canım. 38 olucaz 3 güne kadar. maşallah bu zamana kadar sorunsuz geldik inşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza
PrensesimDoga Tontisannecik Allah’ım hepimizin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🙏🏻
PrensesimDoga charlaa suyunuz nasıldı peki benim suyum az ve asprin kullanıyorum. Siz de kullandınız mı ? Rabbim inşallah sağlıcakla bebeklerimizi almayı nasip eder 🙏🏻🙏🏻🙏🏻