Fahriye41 crazyymom tabi ki öyle ya güya yiyorlar biz sanki yemiyoruz az önce yine denk geldi içinden bir tanesini canım çekti köydeyim 🥺 hakkımı helal etmiyorum ya cidden iyice her şey abarttılar
Meral_63 Glhayat_54 MadameTussauds hiç deme kız 😂 akşam acile gidecem hemen inşallah biter de eve gelirim diyorum millet paylaşım için gidiyor Ergen ler gibi ya off her anın fotosunu çekip atıyorlar
MadameTussauds Meral_63 Sirf paylasim yapmak icin bile gidiyor olabilirler bunu bile düsündüm 😂😂 Cok mu kötüsün yaa kac kere kustun bakalim bugün hadi 😂😂
MadameTussauds Meral_63 ayy deme 4 kere mi daha aksamda olmadi offf hep biseyler cikti mi yoksa bos ögürtü mü ? Ben sabah aci su kustum yakti bogazimi o aci tat mahvetti ögürdükce ögürdüm ayy felaketti yaa 🤢🤢
Meral_63 MadameTussauds annem yanimda değil yapip gönderiyor aramızda 10 dk var kaynanam üste nasılsın demiyor kusmaktan alt kat sesi duyup nasılsın dedi yani kaynanam da tık yok
MadameTussauds Meral_63 Benimde annem karsi binamda oturuyor sagolsuk ara ara gönderir o da arar sorar. Ay deme o nasil kaynana yahuu hic mi acimasi yok be mübarek