Melissayda @GirlandBoy_Mom o kadar doğru dedin ki aşkom hormonlar çok yüksek her şeye ağlayasım geliyor cidden hassaslaşıyoruz
GirlandBoy_Mom Melissayda en ufacık bişeyi kafamda büyütüp oturup ağladımı bilirm saçma ama elinde olmuyor bazen insanın 🥲
psymom Merhaba bizde bugun 33 olduk ve kontrole gittik 🥰 2600gr boyunu sormayı unuttum, dönmüş ama ben bilmiyorum normal mi sezeryan mı kararsızım 🫢
GirlandBoy_Mom psymom maşallah 🥰ne yiyip içiyorsunuz böyle 😊yani en güzeli normal olması ama sizin tercihiniz tabiki doğum şekli önemli değil sağlıklı olsunlar yeter 🌸
psymom GirlandBoy_Mom çok teşekkür ederim eşimle yapılıyız yani genetik bence boy kilosu:) ya korkuyorum nedense hayırlısıyla gelsinler inşallah hepimizinki🩵🩵
GirlandBoy_Mom psymom evet genetik büyük ihtimalle iri bebek sizinki normal olurmu doktorunuz ne diyor
psymom kubraa_35 boyum 175 66 hamile kalma kilom 🤣 eşim daha iri tabi ondan kaynaklıdır büyük ihtimalle doktorunuz iyi diyorsa karsılastırma yapmayın önemli olan saglıklı olması, haftasına göre uyumluysa sıkıntı yok🌸
Kehiylun GirlandBoy_Mom 33+3 günlüğüz an itibari ile 32+6 da gittiğimde 2011 gramdı baş geliş olmuş ama sezaryen olduğu için önemi yok aslında😅
GirlandBoy_Mom Kehiylun aramızda 1 gün var bende 33+4 oldum benimki makat gelişti normal doğum bekliyorum şuan ama nasip bakalım randevum var sabah sağlıcakla kavuşun inşallah
Kehiylun GirlandBoy_Mom sizde sağlıcakla kavuşun inşallah ☺️ heyecan yaklaştı zaman azalıyor bebişlerimiz kucağımızda olur inşallah bir an önce
___Ebruli___ GirlandBoy_Mom 27sinde kontrole gitmiştim 32.haftaydi 1.971 gram dedi gelişimi bir hafta önde dedi karın çevresi iyimi kötü mü dedim risk yok dedi herşey normal dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi 10 haziranda tekrar gideceğim burdaki son kontrolüm olacak o hafta yada önümüzdeki hafta memleketim Elazığ’a gideceğim doğum için orda devam edeceğim