Cicek_ Muğlada yaşayan hamişler veya doğum yapanlar. Muğlaya taşınacağız 2 ay içerisinde. Hastane ve doktor öneriniz var mı. Hastane olarak çok bir seçenek yok ama doktor olarak bilgilendirirseniz memnun olurum.
_Newmommy Ben eğitim araştırma hastanesi sibel konca kışla hocanın takipli gebesiyim çook memnunum aşırı tatlı çok bilgili ve iletişim dili çok iyi olan birisi kafada soru işareti bırakmadan her şeyi anlatıyor sorularımıza sabırla cevap veriyor ve en ufak şikayeti bile ciddiye alıp testler istiyor özellerde böyle doktor yoktur diyebilirim
Cicek_ _Newmommy bildirim kısmında çıkmamış yorumun şimdi görebildim, çok teşekkür ederim. Doğum hakkında bilgim var mı peki. Odalar nasıl, ilgi alaka nasıl doğum esnasında. Ziyaretçi, refakatçi olabiliyor muymuş ?
_Newmommy Doğum hakkında pek bilgim yok ama ebeler hemşireler falan çok tatlıydı bi gece hastanede kalmak zorunda kaldım çok ilgiliydiler Ben bayırda oturuyorum
_Newmommy Kadın refakatçi kabul ediyorlar ziyaretçi de belli saatler içinde kabul ediliyor bildiğim kadarıyla