Visneli1so-s Kızlar doğuma 3 buçuk ay kaldı ama henüz ne alışverişe başladım ne de isime karar verebildik Eylül sonu gibi doğum olucak bana nelerden kaçar tane almam gerektiğini nelerin lazım olduğunu ve özellikle isim konusunda fikir istiyorum sizden kızlar anlamı güzel olan anlamlı olan ve modern 🙏🏻
Der_yaa Visneli1so-s ya ama şimdi ki modern isimler çok garip Bnmde kızım olacak bizde hiç bir ismi beğenmiyor olduk. Benim sevdiğim isimler Asel İkra, Asya, Aksa, Aysima,zeynep
Supermom488 Visneli1so-s isim konusunda çok yardımcı olamam çünkü herkesin isim zevki farklı oluyor bu aralar parla pırıl Aden güneş Umay Asel asya Alya Eva meva inci duru bunlar çok kullanılıyor
Visneli1so-s Supermom488 aslında Alya istiyordum kaynanam biraz soğuttu beni’ ne o öyle sanki Aliya Ali’ye söylüyorsun dedi ' bende soğudum biraz qçıkcası
Supermom488 Visneli1so-s yani ben kızıma Asel koymak istiyorum herkes Eslem Esila falan koy dedi ama ben istemedim sonuçta benim çocuğum kendileri alışmaya çalışsınlar ilk bebeğim benim içimden geçen olsun diye kulak arkası ettim açıkçası