İlk gebeliğim sona yaklaştım. 37 haftalık oldum Allaha şükür . Doktora gittim rutin kontrol herşey yolunda. Ama şu doğum konusunu bir türlü konuşmuyor . Konuşmak için erken mi sizce ? Ben artık dedim ki benim için hangi doğumu uygun görüyorsun senin için sezeryan uygun diyor . Ama neye göre diyo bilmiyorum , çatı muayenesi yapcak mısınız diyorum ben yapmıyorum son dakka yapılır diyo, evham mı yapıyorum normal mi bilmiyorum . Bazı gebeler haftalar öncesinden doğuma karar veriyo ben konuşamıyorum niyeyse anlamadım . En azından alttan muayene etse baksa enfeksiyon yada mantar var mı diye onuda umursamıyor. Sanırım direk sezeryan yapmak istiyo. Ama normal doğum için engelfe yok sanırım birşey de demiyo. Bende en son şey dedim . Vajinal doğumu tecrübe etmek istiyorum şartlar iyi olmazda sezeryan olacağım dedim . Daha sonra başka bir hastası ile ilgili soru sordum dedim ki normal doğum yaptırmıştınız spor yaptı o diyodu, ben zorlu bir gebelik geçirdim sayılır çok fazla ağrım oldu yürüyemedim çok . Şimdide öyle çok ağrım var ama kim görse bana sen çok güzel normal doğurursun diyo . Biraz panik atak var bende . Tecrübem yok . Bana akıl verin lütfen . Bide bazı gebeler şey yazmıştı. Doktorlar bu haftalarda alttan kontrol eder mantar yada enfeksiyon varsa ona göre ilaç verir yada temizler . Şimdi bende onuda yapmadı. Herşeyi son dakkika yapacaksa ne ılıca anlamadım. Mantar yada enfeksiyon varsa bu son dakika belli olursa ne olucak yine mi sezeryana alacak