Emine1235 Kızlar iyi geceler bugün bir kaç kıyafet bKtım. Yeni doğan e bebek te cok ama cok küçük zıbınlar ya. 3aylıkkarlar daha normal kafam karıştı benim. 🤷♀️ 0-3 aymı yenidoğan mı
hohomoromu Emine1235 Canım bebeğin doğacağı kiloya da bağlı şuan gözüne yenidoğanlar küçük geliyor ama doğduklarında bazı bebeklere büyük bile oluyor 😊 ama hızla büyüyorlar tabi yenidoğanı cok almamak lazım 👍
Ngovercin Emine1235 bende geçen gün aldım ama 3 aylık olanlardan 0-3 ay olması çok zor çok küçükler :)
Emine1235 Ayseyucel dimi ya. Bende almAdım cok küçükler 0.3 ay alırım ya ilk şimdi insanın kafası karışıyor
Aysunhaner Çok sinir bozucu bir durum o yenidoğan Bol bol zıbın lazım oluyor yeni doğana çiş kaka kaçırıyorlar hep Kıyafette lazım kusmuk vs oluyo Kıyafet yetiştiremiyorsunuz ama gel gör ki 40 gün ancak giyiyor Hemncik küçülüyor 😂 Eşim oğlumda zıbın Ve tulum taşırdı elde yıkardım Peteğe asardım gene yetiştiremezdim 2 aylık oldu hepsi küçücük kaldı aniden O kadar kıyafet kaldır at Hop yenilerini al 😂