Zeynepackgz Benm bir sene iki uç ay geçti üstünden. Ewde ben farkettim şişlik oluyordu takip edince anladım olduğunu. Özeldeki doktoruna götürdün cerrahi bölümüne gönderdi bizi. Tek taraflı 30 bin dedi ama onlar iş garanti olsun diye iki tarafında açıp bakicaz 60 bin dedi. Basaksehirdeki şehir hastanesine götürdüm detaylı bakıldı tek tarafta var suan iki tarafı yapmaya gerek yok diyince orda kontrollerini yaptırdım anestezi falan ile görüştük Benm erken doğum olduğu için bir ay beklememiz lazım denildi tamam dedim bekledik gittik sabah 10 gibi ameliyata aldılar 15 dakika snra ameliyat bitti. 30 dakika snra yanıma getirdiler Hafif narkoz veriyorlar zaten kucağıma alınca uyandı ağrı sızı olmadı heralde ki ağlamadı hiç. Sadece bizi zorlayan aç olmasıydı ona ağladı bir saat sonunda mamasını verince rahatladı. Saat 4 gbi hastaneden çıkış yaptık. Kontrol e çağırdılar 10 gün sonra gittim şükür ondada sorun çıkmadı. İlaç bile kullanmadık. Bizim sağ taraftaydı sol tarafı takip edin Çınarsa getirin dedi onca zaman geçti şükür ki olmadı.