Sayoss Bizede tahmin yapabilir misiniz kızlar bacak arası kapalı ve arkası dönük oluyor zorla bacak arasından bişeyler gördük ama kordon olabilir mi yoksa kesin erkek midir ? 16+4 haftalık
Sayoss Seyda-06 iki farklı doktora gittim biri emin olamadı bacak arasından kordon geçiyor kapalı dedi diğeri direk erkek dedi
Seyda-06 Sayoss ben oğlumunkine baktım da bu kadar büyük yoktu çok daha kalın gibi geldi banada o yüzden kordon da olabilir gibi doktor kordonu ayırt edebilir aslında kordondan kan akışı oldugu için belli oluyor renkli şekilde
SuEr_Tu1512 Sayoss 15 haftalıkken gittiğimde benimde böyle gibiydi hatta daha belirsizdi. Doktor bana da kordon olabilir demişti. 17.haftada gittik bariz pipiyi gördükk
Sayoss SuEr_Tu1512 ya bazılarıda pipi gördük erkek dediler kesin ama detaylıda kız çıktı diyor bilemedim bende
Sayoss Seyda-06 bilemedim ki olabilir doktor dedi zaten kızlarda vajinada şişlik olur ödem olur ondan dolayıda erkek sanılabilir diye sadece kordon olarak değil demişti ay o yüzden kafam aşırı karışık ama bekleyeceğim detaylıyı😄
reyhan03K SuEr_Tu1512 benim de bacak arasında birşeyler vardı 16 haftada ama bugün 9grendim kız dedi doktor detaylı da ama bana gosterjedi bacak arası falan ben sordum kız bebek dedi kesin mi dedim h8c birsey demedi tereddüt etmeden de duramıyorum
Sayoss reyhan03K reyhan03K yaa bak sende de aynısı olmuş bende detaylıyı bekliyim bakalım Rabbim sizinde gönlünüze göre versin inşallah 🥰
SuEr_Tu1512 reyhan03K Detaylıyı bekle aşko. Kesinleşmesi için. Ama şuan kız gizli duruyor seninki de demi🤷♀️
reyhan03K SuEr_Tu1512 canım 20 .haftadayim bugün girdim ben detaylı ya ama bna göstermedi bacak arası görüntüsü falan işte kız bebek diye sordum kız dedi kesin mi hocam dedim hiç birşey demedi bilmiyorum ki
reyhan03K SuEr_Tu1512 Perşembe günü tekrar gideceğim bakalım kendi doktoruma detayliya başka doktora gittim