Nuranay73 Kızlar 7+2 çok bulantım var ya ne yemeliyim bugün doktora gidecem de bulantı için hap versin bana dünden beri hiç bişey yiyemiyorum
Mertmirzamm Nuranay73 bende senle aynıyım miğdem ağzımda dolaşıyorum direk yatmam lazım öyle geçiyor ne yapacam bilemiyorum
YavruKurtveAnnesi Nuranay73 ilk gebeliğimde aşırı bulantım vardı ilaç fayda etmiyordu. Geceden baş ucuma kraker koyardım, birer birer yerdim bastırırdı. Salatalık, yoğurt, tuzlu atıştırmalıklar iyi gelirdi çubuk krakerle abla kardes olmuştuk 😁
kalorisizpatates Nuranay73 8+5 ben de öyleyim doktor tuzlu şeyler yiyebilirsin dedi kraker leblebi vs bulantı ilacı verdi ama ilk üç ay yiyemesen bile sorun olmaz dedi turşu tuzlu erik falan bana iyi geliyor meyve de yiyebiliyorum
Innerglow Nuranay73 bende çok fenayım ilaç bile kar etmiyor bugün zencefil çayı denicem iyi geliyor demişti doktor en ufak ağır yemekte mahvediyor leblebiyle kardeş oldum resmen
Yaswinn Hap iyi geliyor bana prizin vermişti doktorum iyi geldi. Tuzlu atıştırmalıklar da iyi geliyodu salatalık kraker gibi
Mertmirzamm Nuranay73 ben danıştım söyledim hap veririm ama sen kullanmazsın dedi doğruda söyledi çünkü 1 ay a kalmaz geçer diye tahmin ediyorum ilaçları pek kullanmak istemiyorum tek folik asit kullanıyorum
Mertmirzamm Nuranay73 idare edeceğim artık korkuyorum bir şey olur diye yan etkisi olabilir o yüzden ilaçlardan uzak durmak istiyorum son gebeliğimde kürtaj oldum tam o zamanlarda kalp atışı dinlicektik nasip olmadı grip oldum ilaçlar falan kullanınca ağır geldi Herlde doktora gebeyim dememe rağmen ilaçlar yazdı kullandım kürtajdan sonra sonuçlarda ağır gribal enfeksiyon geçirildiği için yazıyordu
Leontiine Nuranay73 prilam vermişti bana doktorum ama açıkçası bende işe yaramadı içmedim sonra düzelmeye başladım şükürler olsun. Bol kraker yemiştim, beyaz leblebi, bide grissini iyi gelmişti.