teachermomyy23 Masal2021 gebeliğin başlarında betahcg arttığı saldıracak yer arıyormuş benim tsh ı düşürmüş mesela diğer t3 t4 değerim normal takip edicez dedi doktorum
Myyfamily Masal2021 biraz karışıklık olmuş sanırım yan tarafta baş ölçüsünden kilosuna kadar yazılmış ondan sordum canım
Myyfamily Masal2021 evet yan tarafta bpd yazan baş çevresi oluyor altında ga yazmış ölçüme göre 36+6 fl yazan bacak uzunluğu efw yazan kilosu ac karın ölçüsü demek ultrason kağıdı çıkınca bir yanlışlık olmuştur o zaman 🙂
Masal2021 Myyfamily ha evet olabilir benden önceki hastanin bilgileri olabilir çünkü karnı burnundaydiI 🥰
Masal2021 teachermomyy23 crl olan mi 1.39 cm yazıyı ama doktor sekreterine bilgi verirken 16 dedi anlamadm
Alya05 Masal2021 😀😄😄😀 formalitede olsaydı bi iki hasta görseydik diizide nooo hiç yok sadece koridorda koşturuyor nedense cihan yanına gelince acile hasta geliyor 😃😁😁😄😄
Masal2021 Alya05 kız ben izlemiyorum desem ama instgramdan takip ediyorum evet. Saçma hasta da bakması gerekiyordu madem doktor neden acilde hani kadın doğumcuya 😂
Masal2021 Alya05 bide midyata yaşıyorum kız kumanda bende kalmıyor o yüzden alismiyym dedim 😂 Instagram dan takip