ogretmenanne2407 Merhabalar kıymetli annelerimm🩷 son günlere yaklaştıkça asla olmayan korkularım paniklerim başladı 🌸 gerçekten hareket etmek gün geçtikçe zorlaşıyor sizde durumlar nasıl?
Ewy ogretmenanne2407 38+1 ben de aşırı korkmaya başladım. Birazdan kontrole gideceğim normalde 3 hazirana sezaryen randevusu almıştık. Bugün vazgeçtim demeyi düşünüyorum. Biraz daha bekleyebilir bence
Angel23 ogretmenanne2407 37+5 bizde ilk oğlum 39 da geldi ilk zamanlar korkmuyorum da tam tersi korku stres basıyor beni yaa İlkinden dolayı sanırım 🙂↔️
ebruli95 ogretmenanne2407 37+3 zaman yaklaştıkça doğumum nasıl olacak düşünceleri sardı, kendimi pozitif motive edip korkularımı yeniyorum sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🥰🌸
incimikkk @ogretmenanne2407 bende 37+2 haftaligim hiç korkum yok ilk doğumum suyum gelse güle oynaya hastaneye gidicem o dereceye geldim yani saglikliysa şuanda bile gelebilir yürüyüş merdiven inip çıkma aksak gebe yürüyüşü hurma vs yiyorum kolaylaşsın diye bütün tuşlara basıyorum şuanda inşallah sağlıcakla alırız kulaklarımıza 💖
ogretmenanne2407 incimikkk kesinlikle önemli olan sağlıklı bir şekilde kucağımıza alabilmek 🥰 benim doktorum bayramda şehirdışında olacak o yüzden biraz tedirginim ya bayramda gelmek isterse diye 😍 sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah
Busratgl 37+5 olduk bizde bende heyecanlıyım evladımı merak ediyorum sadece korku bendede önceden çoktu ama bana son zamanlarda bir cesaret geldi yaparım ben bu işi halledicem diyorum Kendimi motive ettim böyle diyerek korkumu yendim😀
ogretmenanne2407 Busratgl kesinlikle yaparız düşününce çok da zor olmasa gerek 😂🩷 ben artık yüz üstü uyumak istiyorum 😂
incimikkk @ogretmenanne2407 büyük ihtimalle bayramda gelir diye düşünüyorum çevremdekiler arefe gününe kadar gelir diyo şuanda baya aşağıda karnım ama ne sancı ne açıklık hiçbir şey yok sanki bı sabah kalkicam ve suyum boşalıcakmış gibi hissediyorum yada çok doğurmak istediğim için olabilir 😊
ogretmenanne2407 incimikkk beni gören de bayramı zor çıkarırsın sen diyor 😂 karnım düştü mü benimde anlayamıyorum ama üst kısmına bastırdığımda epey bir boşluk var ve alt tarafa doğru çok baskım oluyor sizin nasıl durumunuz
incimikkk @ogretmenanne2407 benimde alt tarafta baskı var üstüm boş duruyo şuanlık bastirdigimda bomboş ama bakalım bir haftadır detaylı temizlik yapıyorum dip köşe giriyorum belki sancım olur da gelir diye bakalım şuanda da bı bel ağrısı vurdu alt tarafta da iğne batar gibi kramplar giriyo inşallah devamı gelir 😂
ogretmenanne2407 incimikkk inşallah canım benim en hayırlı en güzel zamanda gelsin inşallah annesini çok yormasın😍 peki gelişimi nasıl bebeğin ben biraz daha mı kalsa diyorum çünkü 😂
incimikkk @ogretmenanne2407 valla benim kızçem sağlıklı şuanda yani her şeyi yerinde bence gelişimini tamamlamış oluyo 37. Haftada ha daha geç doğurup küveze giren de var bu bebekten bebeğe değişiyor doktor sağlıklı hiçbir sorunu yok gelse de diyorsa gelebilir yani inşallah hepimizin ki sağlıklıdır ve vaktinde istediğinde gelir
dhabibe_minik 37+3 oğlum olacak her hafta değişiyor bi baş geliş bi makat hayırlısı ile sağlıcakla gelsinler inşallah