Happymeltem Düşük, kimyasal, bu ay da beklemedeyim dün peceteye iki kez açık kahve akıntıyla karışık geldi devamı yok test içinde erken hala bu yerleşme kanaması mıdır böyle mi oluyor kızlar yardim edin
YyyyYasemin Happymeltem bence kan verin benimde gecikmemin 2. Gününde yerleşme kanamam oldu ama benim açık pembeydi 28 betayla öğrendim direkt kan verdim inşallah sizde gebesinizdir ❤️
Meral_63 Happymeltem yerleşme kanaması hafif pembesi olur kahverengi lekelenme içinde kalan eski kandır ☺️yine bi kan ver
Happymeltem YyyyYasemin internetten baktığımda yerleşme kanaması yasandiginda henüz beta salgilanmaya baslamamistir daha sonrasında değer yükselir diyordu, daha bata 7 gün var o yüzden kan vermek için de erken sanırım siz de verin dediniz kafam karıştı:D
YyyyYasemin Happymeltem ama benim gecikmemin 2. Günü geldiği için çıkmıştır belkide siz biraz gecikmenizi de bekleyin o zaman zaten gecikmem olduğu halde 28.70le öğrendim
Happymeltem YyyyYasemin Meral_63 Awox test yaptım silik çizgi gözle görülüyor yarın sabah bir kan vereceğim dua edin kızlar
YyyyYasemin Happymeltem daha yeni öğrendim bugün tekrar kan vericeö ilk kan sonucum 28.70 çıktı inşallah kucağıma almak nasip olur ilk bebeğimi kaybettim çok tedirginim🥲
Happymeltem YyyyYasemin güzel düşünün inşallah kucağınıza alırsınız sağlıkla büyütürsünüz hatta kardeşi bile olur ❤️❤️