afra119- Doğum yapalı 3 ay oldu spiral taktırmak istiyorum özelde biraz paahali gibi geldi yarın doktor randevum var soylersem takarlar mı acaba Bilgisi olan yazabilirmi
Serpoo afra119- devlet hastaneleri takmıyo sağlık ocaklarının anne bebek sağlığı olan bölümleri var oralar takıyo. Onu öğrenmek için kayıtlı oldugunuz sağlık ocagına gidin söyleyin onlar oranın numarasını ve bilgilerini veriyolar
Mrvsmt2502 afra119- devlet hastaneleri takıyor daha önce taktırdım bayramdan sonra yine raktıracağım 40 ımın çıkmasını bekliyorum
gizzzy35 Serpoo Devlet takıyor ama özelde ki gibi iyi olanı değil. Bakır spiral takıyor. Özellerde olan hormonlu daha iyi
Mrvsmt2502 afra119- benim gittiğimde tahlil istiyorlardı ben yaptırmıştım gitmeden o yüzden beklemeden takıldı ama bazıları regl ken falan takıyor bilmiyorum
Sanane25 Ben tüm bağlatmak istiyrum o nasıl oluyor acaba söylermisiniz. Normal doğum 2 3de baglaticam artık ama nasıl oliur illa sezeryanlimi olmak gerekiyor
Kitapkolik660_ Sanane25 sezeryanlı olmak şart değil 30u doldurmuş olman gerek geri dönüşü yok haberin olsun devlette de bağlıyorlar