Baharbstg Zorlu geçen haftalar bir sürü sorun sonrası 35 olduk sonunda kızlar hala çok zor geçiyor ama şükür zaman artık daha yavaş ilerliyor siz kaç haftalıksınız ne gibi zorluklar yaşıyorsunuz
Sibelemre Baharbstg bende tam 35 oldum şimdi çok şükür ama her yerim ağrıyo bastan beri hep hastayim ağrımadık yerim yok
Mybabyboy_ Baharbstg bir gun sonra 36 olucak insAllah.1 haftayida atlatsam guzel olucak da her sey , ama zor geliyor
Babyone1 Baharbstg ben 8 ay boyunca hamile olduğumu hissetmemişim taki 35 haftaya girene kdr ne zaman 35 olduk mahvoldum yırtılmaya başladım ayaklarım ödemden şişti yürüyemiyorum şuan 37 haftalığız zaman geçmiyor resmen
Sibelemre Tospik nasıl olsa ayniyiz cnm senin bebiş döndü mü bide benim kızım olcak allah nasip ederse sağ salim inşallah
Baharbstg Tospik böbrek genişlemesinden dolayı stend taktırdım böbreklerim çok zorluyor bebeğim yan daha dönmedi
Baharbstg Babyone1 bende çok zorlanıyorum doğuma kadar nasıl katlancam bilmiyorum diz ağrısı mide sorunları böbrek ağrısı uykusuzluk 🤦♀️
Shrydn Baharbstg 37 hafta ve benım için 35 den daha zor. Oturuyom kalkamıyom kalkıyom gezemiyom. Her yerlerim sızlıyo
Baharbstg Yasemincifci benim hala sıkıntılarım devam ediyor böbreklerim çok ağrıyor 5.ayımdan beri çekiyorum t katater taktırdım çok zor zamanlar geçirdim halada geçirmeye devam ediyorum şimdide diz ağrılarım başladı mide bulantısı
Aycann12 Bende tam 30 haftalık oldum şükür iyi geçiyo arada bel ağrı bide mide yanması oluyo onada şükür allah sağsalim bi sancıda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşalah 🙏