dygsss Aleynanaz daha haftanız var 39a gireceğim çok zor sabaha kadar kaç kez dönüyorm 😣 neden ağrıyo vücudunuz kramp gibiyse magnezyum tüketin ilerleyen haftalarda daha çok zorlanırsınız
aysegull01 Aleynanaz 35+3 üm ne sağıma yatabiliyorum ne soluma bi süre sonra ağrıyo dönmekten uyku uyuyamıyorum 🥲
Blzlg Aleynanaz ay valla aynısı gece 4te 5 te uyuyorum gün bitiyor modum da gidiyor böyle olunca bel ağrısı ayrı memelerin ağırlığı ağrı yürüyüş bile fazla yapamıyorum
Esesta aysegull01 aynı gündeyiz inanın suan aynı durumdayım kaç kez döndüm saymadım her yerim hamlamış gibi kırık gibi ağrıyor
Kubra_811 Ben de öyleyim sağdan sola dönerken gözümden yaş geliyor kıvranıyorum bir sürü vitamin ilaç her şeyde kullanıyorum ama çok ağırlaştım doktora Sordum normal çok zayıf hamile kaldımN diyo
Esesta Kubra_811 ay ne alaka deseydin sonuçta içten ağırlaştık bende kiloluyum mesela benim de senle yaşadıklarım aynı o kadar vitamine rağmen hiç biri işe yaramıyor kan veriyorum herşey yerlerde şaka gibi
Nacyax Aleynanaz 38den merhaba canım ne ben yatabiliyorum ne de eşimi yatiriyorum her dönmeye çalıştığımda ki nerdeyse 15 20 dk da bir adam da uyanıyor 😅