Kızlar merhaba sonunda doğurdum darısı bekleyen bütün annelerimize inşallah 🌸
24.05.25 tarihinde şortumda bardak altı kadar ıslanma vardı belki akıntıdır diye telaş etmeden o gece bir güzel uyku çektim, sabah uyaninca doktoruma mesaj attım hastaneye gel bir bakalım dedi.
Ne nst de sancı var ne de bende bir ağrı normal doğum olarak konuşmuştuk ama sancı çıkmayınca alttan muayene etti enfeksiyon olduğunu bu şekilde normal doğum yaparsam bebeğe de bulaşma riski olduğunu ve sezaryen olmam gerektiğini söyledi ( sezaryenden ödüm kopuyordu olmamak için 40 haftaya kadar bekledim ) ama annelik duygusu daha ağır bastığı için hangisi uygunsa deyip kabul ettim.
Saat 15:20 de hastane ye giriş yapmıştım hemen üstümü giydirdiler, ameliyathaneyi hazırladılar yarım saat içinde ameliyata alındım
Belime vurulan iğneyi hiç hissetmedim, bir iki saniye sonra bacaklarım ısındı sonra sondayı taktılar bazıları dokumaları hissettim demişlerdi ama ben onları da hissetmedim
10 dakika sonra bebeğime kavuştum çok güzel bir duyguydu 🥹 ama ben hemen çıkamadım çünkü miyomum varmış doktor çok büyük olduğunu ve alınması gerektiğini söyledi onu da aldılar 17:50 de bütün islemler bitti odaya çıkarıldım. Bende karnıma bastırma olayı olmadı kum torbası koydular gece 12 de ise yürüttüler.
Sonuç olarak annelerim bizim istememiz değil hayırlısı olan oluyomuş normal doğum çok istedim ama sezaryen olmasaydım miyom farkedilmeyecek belki de bir kaç hafta sonra tekrar ameliyat olmak zorunda kalacaktım, kesinlikle korkmayın biz çok güçlüyüz 🫶
Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz 🌸