Eceunverkanra kesinlikle kötülemek değil amacım bir arkadaşımın eltisi de Yusuf başkırandan takipliydi ve memnundu ancak ben çok kötü bir deneyim yaşadım. Pcos hastasıyım ve regl olamadığım için, gebelik denediğimiz için gittim doktorun verdiği ilaçla ilk regl oldum ve devam etmemi söyledi sonra öğrendim ki yanlış günlerde vermiş böyle bir tedavi varmış ama ben de çok ters tepti 15 günde bir regl oldum ve inanılmaz sivilcelendim yazdığımda deneyeceğiz 1 ay daha dedi sonra demek ki sizinki daha ileri gibi konuştu ve klomen verdi klomende yumurtam büyümedi, gebelik düşünen bir insana ilk kez büyümeyen birini görüyorum tam bir pcossunuz denmemeli diye düşünüyorum tüp bebek bakmıyorum ama ileride yönlendirebilirim dedi ve ben ağlamaya başladım tatlı yaklaştı gerçekten bundan sonra ama görüştüğüm iki doktor da tamamen yanlış tedavi dedi infertilite bilmiyor doktorunu değiştir dediler sonra aldığım tedavi ile 2 ay sonra çok şükür ki hamileyim kalp atışı henüz duymadık inşallah duyarız 🙏 dediğim gibi hamilelik takibi güzel olabilir ancak infertilite bilgisi çok kötü ve bence yaklaşımı çok kötüydü denemek istesek de ilk umutsuz konuşup sonra bir şey beklenmez diye düşünüyorum