Ipek321 gbdl2023 benim Kızımın adı Duru Ravza Çok seviyorum çok bir tane de oğlum var Adı Mert Efe şimdi yine hamileyim cinsiyeti bilmiyorum bakalım aşırı merak ediyorum 🥰
ipek63yldz_ gbdl2023 Allah izin verirse bizde Nehir Aden koyucaz 🤲🏻❤️ Oğlumun adı Muhammed Ali ❤️ Aden ismi ona uyar diye öyle düşündük 🤗
Aslanmomm melikeunl Evin Ada dusunmustum ben de sonra yine ikisinden de vazgeçtim 😂 kararsizligim 🤦🏻♀️
Dilankyaa Ah anneler eşimin kızımızın ismi için seçtigini bir duysanız vefat eden anneanne ve babaannesinin ismi elimden birşey gelmiyor 😔
Sibel98 gbdl2023 gbdl2023 Kızımın adını Hira koyduk 1 haftalığız🥰 Liya ismine uyumlu bence, sağ sağlim kucağınıza alın, Allah analı babalı büyütsün🥰
gurbette_bir_anne gbdl2023 Bir oğlum var ismi Harun kızıma hamileyim ilk başta Hüma düşündük sonra vazgeçtik şimdi ya Masal yada Nisa ikisinden biri bunlarda kesin değil 😒
Teacherobilmi Hiç normal güzel sade bir isim koymak isteyen yok herhalde herkes eva neva alya malya bir de bu iki isim koyma olayını anlamıyorum bir tane neden yetmiyor