gbdl2023 İlk kızımın ismi Duru Liya şimdi ikinci kızıma hamileyim buna uygun kız isimleri var mı hiç aklımıza bisey gelmedi eşimle
Mavipatik gbdl2023 Liya ile uygun olabilecek Alya var 🫠 iki isim düşünürseniz yine Derin Alya Defne Alya Devin Alya Favorim Devin Alya oldu 🤩😅
gbdl2023 Mavipatik Kitapkolik660_ 1_Pandackk Hepsi birbirinden güzel değişik 🤩 secemiycem kesin doğurana kadar 😂
Nuranay73 Aden çok güzel bir isim benimki kız olursa allahın izniyle Aden koyacammm🥰🥹anlamı cennet bahçesi demek
Ayseguls_baby Nuranay73 bizim de cinsiyet belli değil kız olursa Aden Güneş olacak inşallah 😍 Aden ismini ve anlamını ben de çok beğeniyorum Güneşi babamız istemişti çok önceden beri
Mor-kelebek Ayseguls_baby ya bizde yeni karar verdik bu isme eşim Aden bende Güneş istiyorum 💗 Aden Güneş olacak inşallah 🌸 ❤️
Ayseguls_baby Mor-kelebek ayy ilerde kızımın adaşı ❤️❤️ bizim cinsiyet henüz belli değil 10+1 çileğiz teyzesi 🍓
babymom2026 gbdl2023 uyumlu dediniz ama fikir olarak söylüyorum elizan ismini çok seviyorum kız bebekte 😊