likapaa53 EsoMom_ yiyorum canım aslında ama nedenini bilmiyorum biraz dolanınca hemen fenalık oluyor doktorda yarım saatte bir az az yememi söyledi 🥹
haylaz95 edabolukbasi3- aynı haftadayız bizimki 12.haftada kız dendi daha sonraki kontrollerde hiç değişmedi biz erken öğrenmiş olduk o yüzden inşallah sizinkide en kısa zamanda netleşir 😍
Elifeminask EsoMom_ selam canm yarın 21 olacagz insAllah kız denildi iki oglum var buda tamamen kaza kursunu bir çiçegim olacak inşAllah
Bayby_Mucizem Coolmum merhabalar saglikla kavusalim insalh bizde 16+2 bugun bizde kasimin ilk haftasi carsamba doktor kontrolumuz var cinsiyet icin aramizda 2 gun var canim
likapaa53 EsoMom_ ya canım güldürdün beni aksi gibi hiç iştahım yok ama kilıda alıyorum bende anlamadım bu durumu🤣
Fffyza23 Bugün itibariyle 15+0. Tam vaktinde gelirse 20 Kasım gibi bir kızım olacak inşallah ❤️ Fetal DNA ile öğrendiğim için kesin yoksa ultrasonu beklerken yaşlanırdım meraktan 😅
Glsahe mervebusra gebeliğimin başlarında solda ağrılarım olurdu ama sağ sol diye bir şey yokmuş sonuçta rahim içinde bebek diyor doktorlar ☺️
gamzeozsu EsoMom_ detaylıya 18 haftada girdim serklajlı oldugum için detaylı bakılmak istendi.kalp harici pozisyondan dolayı değerlendirilemedi diğer organlara bakıldı
eylulce_ 18+3 olduk bizde. Çok direndi göstermemek için ama 16da erkek dediler net şekilde. Ben yine de detaylıyı bekleyeyim diyorum 🥰
Plansizgebe EsoMom_ 17+0 oldum erkek dediler ama içimde kız hissi var detaylıda duyunca tam inanırım güvenemiyorum sürekli yanılıyorlar 😅