Nturkoglu Merhabalar 4 haftalık hamileyim. İnternette yoğur ve probiyotik faydalı sürekli tüketin diyor ama en iyi olanı bnce çiğ süt ile yapılan yoğurt. Nedense kimse çiğ süt kullanımını önermiyor. Kafam çok karıştı detaylı bilen yardımcı olabilir mi lütfen
AnayimBenAna_ Nturkoglu bakteri riskine karşı önerilmiyor pastörize edilmemiş süt. Ben eşimin teyzesinden alıyorum sütümü güvenilir yer olduğu için içim rahat tabii.
Ayseguls_baby Nturkoglu ben de dün konuştum bu konuyu canım çiğ süt önermedi kimse. Marketten pastörize günlük süt alıp mayalamak iyiymiş
Zeynep0742 Nturkoglu bu devirde marketten alınan süte de güvenemiyorum ben malum herseyde bir hile var. Temizligine güvendiğin biryerden al bence. Ben öyle yapıyorum
3_bebelianne Nturkoglu Zaten hamilelik hariç bende kendim inek sütü alıp kaynatıp mayalar çocuklara yediririm ama hamilelik döneminde çiğ sütten kendiniz yoğurt yapmayın kaynamış inek sütü içmeyin doğumdan sonra yiyip içmeye devam edersiniz hamilelik döneminde önerilmiyor
Smiley87 Nturkoglu sakın çiğ süt tüketmeyin çok tehlikeli brusella kapabilirsiniz. Allah korusun bebeğe de geçebilir. Mutlaka kaynatın
Nturkoglu Smiley87 çiğ sütü zaten kaynatıyorum üstelik mayalıyorum yoğurt için. Her gün evde yapıp yediğim şey ama hamilelik için önerilmiyor sanırım
Smiley87 Nturkoglu kaynatıyorsan sorun yok tüketebilirsin. Kaynatılmamış çiğ süt önerilmez tehlikelidir.
Kitapkolik660_ Nturkoglu kim önermiyo market sütü güzel tutmuyor ben çiğ süt alıp yapıyorum 10 dk kaynat yap