Janssue 33.haftadan sonra kaç kere daha kontrole gitmemiz lazim hafta hafta mı çağırıyor doktor yoksa 2haftada bir mi acaba?
Anonim97 Janssue benim doktorum 34. Haftadan itibaren her hafta çağırmaya başladı her gidişimde nst ye bağlıyor
Nesy Kkardelenn1 34+2 ilk gebeliğim. Kızım olacak🩷 hastane çantam hazır değil bebişin ufak tefek eksiklikleri var. Hanımefendi biraz zorluyor beni bu haftada
Janssue Kkardelenn1 Tamamlayici sigortamdan çok az hakkım kaldı umarim dogumdan sonra ihtiyacim olmaz 🥺
Anonim97 Kkardelenn1 35 haftalık hamileyim tahmini doğum 7 temmuz kızımızı bekliyoruz sabırsızlıkla 🥹
anneoluyorumm13 Kkardelenn1 bugün bebek çikolatamıda aldım ve herşey hazır çantada hazır ☺️ 32+1im beklenen 27temmuz doktorumun tahmini 7-8 Temmuz 😁 hazır ve nazır bekliyorum
Kkardelenn1 anneoluyorumm13 ben gurbetteyim pek gelem olmaz diye çikolata vs almadım 😃onlar getirsin canım ahhahahah sağlıkla gelsinler inşallah
Janssue Anonim97 Ya bugun geldim bir sonrakini tam da 34e girince gel dedi de. Bebegin durumunda bir sorun da yok sezaryen tarihi de belli dedim hocam bari 35/36 gibi geleyim de bi tane muayene hakkım kalsın sonrası için. Acil bir şey olsa muayene hakkım olmayacak bosu bosuna 3000₺ leri bulan rakamlar ödemek istemiyorum
yagmurcoskun Kkardelenn1 ay durun haziran annesiyim daha doğuramadım 😂 Temmuz falan deyince moralim bozuluyor bugün 38+6
Janssue yagmurcoskun Ya hiç strese girme valla ne zamansa o zaman gelsin eger normal dogum ise. Hoplayıp zıplayıp hurma falan yeme 😅yazik gunah bebeye de ya
Kkardelenn1 yagmurcoskun olsundu yaaa doğurursun yakında inşallah 😂sıra bize de geliyo ya heyecan yaptık 😂
Slamsl Kkardelenn1 33+2 ikinci hamileliğim ilkinde bu kadar stresli değildik nedense . Heran doğuma gidicem korkusu var uygulamaya göre son 47 sezeryan olduğu için son 37 gün doktora göre daha erken de olabilir . Bizde durumlar karışık 🥲😂 çantamiz herseyimiz hazır bebisi bekliyoruz
Deleted33000 Kkardelenn1 olsun kız verirsin sonra emzirirken kimi zayıflıyor zayıf olan da emzirirken kilo aliyor
Kkardelenn1 Deleted33000 inşallah kızzz ben 24 kg verip hamile kalabildim şimdi yarısını geri aldım inşallah doğuma kadar pek bir şey almam troidleriö çalışmıyor kilo vermek çok çok zor 🫤
Yaseminbasdag Sonn şeylerini alıcam bugün insallah eksik hiç bitmiyor gerçi ilk nst yarın heyecanlıyım biraz bu yüzden 🫣🫣
Emlll Ceren1996 yaaa benimde 5 Temmuz gözüküyor 35+2 😂🌸 benimde oğlum geliyor 🩵 sabırsızlıkla bekliyoruz 🌸
Janssue Anonim97 vallahi öyle, bir de diyorlar aile yılı falan ama bu kadar pahali sartlarda cocuk dusunmek cok korkutucu. Devlette muayene olayım desen dogru duzgun ilgilenen yok. En ufak bebek ürünü almış başını gitmis. Allah hepimizin yardımcısı olsun