Poyraz-1 31+6 Tahmini doğum tarihimiz 25 Temmuz ☺️ henüz alışverişi yeni tamamladım hala biraz eksiğimiz var ufak tefek kısmetse bayram da yıkama ve yerleştirme işlerini yapmayı planlıyorum daha da ağırlaşmadan
Kkardelenn1 Poyraz-1 aynıyız seninle günü gününe birazdan 32 oluyoruz inşallah bende bayram tatilimi bekliyordum aslında yıkama yerleştirme için ama ağrılarım olunca bir korkmadım değil hemen hazır edip koyduk kenara temizlik yaparım dedim bende ağırlaşmadan temmuza hiçbir şey kalsın istemiyorum
Canan1991 34+5 olarak bizim de herşey hazır bu gün temizliğe başladım bitti gibi bişi bir mutfak kaldı onu da temzledim mi sadece günü beklemek kalkıyor Haziran’da mı gelir temmuz da mı bilmiyorum ama heyecan ile bekliyorum artık
Kkardelenn1 Canan1991 kendini çok yormamaya çalış temizlik bu çok nankör nasıl olsa bir gün yapsan diğer gün aynısı oluyor 😄ben çok detaylı yapmayı düşünmüyorum halılar perdeler yıkanıp toz alınsa yeter gibi geliyor aşırı zor geliyor diğer detaylar sağlıkla gelsinler inşallah
07-humeyra Zulema anladim benimde normalde bu zamna kadad hep 1 hafta falan geridendi ama bazi cihazlarda sanki degisiyor bu sefer 10 gune yakin cikti bende neye gore bakicam anlamadim sata mk usg mj
Zulema 07-humeyra doktorunuz bir sorun yok diyorsa hiç biseye bakmayın bence ne kadar pozitif olunursa gebelikte o kadar pozitif geçiyor bence o yüzden kafanıza takmayın :)
Nursahergun Tgbakrc agrı baskı yapıyor dur bebek sankı, bende, yuruyemıcek gibi olunca daha 32deyım yarıladık sayılır vaktinde gelsinler de
07-humeyra Zulema tesekkur ederim bakalim kontrole gittimdd artik son haftalar oluyor sorucam zaten belli oluyor artik
Emlll Ceren1996 Bende İstanbul’dayım. rabbim hepimize zamanında ve sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🌸
AdaEcem Kkardelenn1 doktor 20-25 Temmuz doğum olabilir tahmini. Çoğu işi hallettim. Oğlum olacak. İsim de karar verdim çok düşündüm ama bu 2 gundr buna da tamam oldu diyorum çok şükür. 2 kızım var 4.5 ve 3 yaşlarında. Bu aralar çok yorgun hissediyorum hiç bir şey yapmak istiyorum. İyi ki alışveriş kıyafet yıkama işlerini hallettim diyorum 🙏
Kkardelenn1 AdaEcem maşallah sağlıkla gelsin inşallah eminim çok zordur diğerleri de küçük henüz Allah yardımcın olsun son ana bırakmamak en iyisi
Btl_akkurr Kkardelenn1 30+5 haftalığım 4. Hamileliğim temmuz ortası doğum sanırım bu ayın 12 sinde kontrole gidicem o zaman sanırım gün verilir sezeryan olduğu için normal olsa ağustos başı olurdu sanırım😅🌸
Btl_akkurr Kkardelenn1 ya kızlar ben mi yanlış hesaplıyorum. Anlamadım gitti 31 Ekim en son adet tarihim 30 haftalığım temmuz ortası diye tahmin ediyorum arkadaşım ısrarla bana yeni 7 aylık olduğumu söylüyor 7 yi doldurup 8 E giricem diyorum siz deyin hele bacılar kafam karıştı
Giqu Btl_akkurr 31 ekim yazdığınızda uygulama ne diyor? Benim son adet tarihi 13 Ekim, beklenen doğum 20 Temmuz.
Kkardelenn1 Btl_akkurr 30 haftalıksan tam 40 haftam ağustos ortası gibi doluyor canım 32 itibari ile 8. Aya giriyorsun doktorum o şekilde söylemişti bana boşver arkadasını hiç münakasaya girme bu konularda 😄
Giqu 2Princess1Mom benim de bugün 33+1 :) aramızda bir gün var. Ben daha hiç nst ye girmedim. neye göre nst ye başlanıyor acaba? 🧐
2Princess1Mom Giqu Hiç bilgim yok canım doktora bağlı sanırım ağrı sancı birşey de yok. Bugün 2. Oldu nstye girişim. 🤷♀️ Her 2 haftada bir kontrole gidip nstye girecekmişim.
sedanrgnll1654 @Ceren1996 benimde 2.gebeliğim 8 temmuz gösteriyor ama o kadar beklemeyiz sezaryen doğum çünki inşallah sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız 🥰