koza08 Annelikyolundabiri 12+6 tam 13te mi 2.trimester başlıyor acaba. Heyecanla 2ye geçmeyi bekliyorum ☺️
Seyda-06 Annelikyolundabiri bende 13+1 oldum ikinci trimestere doğru:) göbüş varmı sizde benim kendi karnım vardı zaten baya bi sanki üzerine eklendi biraz
Seyda-06 Annelikyolundabiri ikizse normal evet benimde zaten 4 5 aylık gibi bi göbeğim vardı yani ayırt edemiyorum da eşim çıktı göbeğin diyor yada kiyo alıyorum 😀
Annelikyolundabiri Seyda-06 ben 2 ayda 8 kilo kaybettim 😄 bebeler zayıflattı beni. Üstelik riskliydim hep yattım. Hala da az hareket ediyorum. 4. Aya giriyorum 700 g almışım 🤭 ben hamile göbeği seviyorum ya hemen çıksın isterim
Seyda-06 Annelikyolundabiri ben çok sağlıksız beslendim herşey kusturuyordu hergün ekmek makarna yemekten 2 kilo aldım 🤭 midem normale döndüğünde yeşillik ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım
Annelikyolundabiri Seyda-06 ben yumurta tavuk başta olmak üzere çok şeyden tiksiniyorum. Hamur işiyle aram iyi 😄 hep tost gözleme mantı falan yiyorum. Kuruyemişler aldım yiyemiyorum badem fındık falan da kötü geliyor