deniz_45 bebek_29 benimde 3 kızım var şimdide oğlum olacak inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin 🥰
dero32 Annelikyolundabiri 16+3 hızla büyüyoruz zaman geçmiyo gibi gelirdi ama şimdiden kaç hafta geçti anlamadım bile 😊
291020 Ppatya60 aynıymışz bugün koyu renk lekelenme oldu yerleşme kanamasi sanırım birazda agrim var bu arada kan sulandirici igne kullaniyrm sizde durumlar nasıl?
Ppatya60 291020 bendede 2 gün önce oldu hafif lekelenme ara ara ağrılarım ve midem bulantım oluyor ama iyiyim hamdolsun☺️
291020 Ppatya60 maşallah canim daha iyi olun inşallah dün bende de başladı bulantı rabbim sağlıcakla hayirlisiyla kolaylıkla bebeklerimize kavuştursun inşallah ❣️
Ppatya60 yesimvera il çocuğum erkek onda mide bulantısı olmamıştı ama bunu henüz bilmiyoruz bunda hafif var mesela lahmacun kokusu beni o kadar kötü ettiki bugün yani diğer çocuğumda hiç böyle şeyler yaşamadım ☺️
Sedooo Biz de bir 🍅 domates büyüklüğündeyiz çok şükür 🫶🤲 17+3 teyiz.Cinsiyetimiz kız olduğunu öğrendik çok mutluyuz 🥹Herkese sağlıklı kolay bir hamilelik dilerim.. Rabbim.kucagimiza sağlıkla almayı nasip etsin 🌹