Srp37 Cimcime30 ben regl günü negatif gördüm 4 gün geçtikten sonra silik çizgi ile öğrendim beta 37 idi şimdi oğlum 21 aylık (geç döllenme olmuştu)
Demem Cimcime30 3 gün önce negatif çıkan beta değeri 3 gün sonra 30 çıkmıştı düşükle sonuçlanan gebeliğim de.
aycan88 Bende 10 gün öncesi 3 test yaptım 3’de silik çıktı dün yaptım negatif bugün gecikmemin 4.cü günü
Cimcime30 Nurellaaaaaaa1212 bugün bat olmadım daha bılmıyorum aşkım ya perşembe sılık çıktı cuma tekrarladım negatıf dedım sonra baktım derınlerde çok sılık var sankı ama bılemedım daha da yapmadım
Nurellaaaaaaa1212 Cimcime30 bekle bakalım kuşum olmadı kan verirsin. Geçen ki siliğe göre koyu mu bi tık peki
EjderhaSeda Cimcime30 bende de silik çıkmıştı markası awox olduğu için güvendim ama yine de farklı test yaptım onda da daha belirgin şekilde çıkmıştı
Cimcime30 Nurellaaaaaaa1212 yok degıldı ama Awox kuruma çıkarmazdı bılemedım valla bugün ıste olmadım teste yapmadım başım ağrıyor burnum tıkanıyor göğüs ucu kararmış ağrım varnhafıf kaşık ağrısı da var halsızım bu arada kaç gündür tukenmıs gbıyım
EjderhaSeda Cimcime30 valla bende ha Regl oldum olacam derken test yap kız dedim kendime bi baktım şok oldum rabbim isteyen herkese nasip etsin beklemek negatif görmek çok zor