Smnr İstanbul anadolu veya avrupa yakasında bebek odası için önerebileceğiniz yer var mı ? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum
nes94 Smnr vivens showroomlari var her ürünü orda olmuyor ama ben evimin herşeyi ordan aldım sadece yatak odasının bi kac eşyasını görmüştüm hepsinde memnunum Allaha şükür bi deli cesaretiyle aldım o zamanlar adı çok daha yeniydi ve fiyatlar cook daha düşüktü tabi. Benim 3+3+1+1 takım 2.5 aldım şuan 3+1 hali bu fiyatta. Ama yinede uygun olan şeyleri oluyor. Kampanyası vs oluyor k zamanları buluncada tadından yenmiyor ihtiyaç varsa bi bak derim
Smnr esraesraklc nokta bebek hangi model fiyat nedir acaba ? Bende orda beğendim ama fiyat baya yüksekdi
esraesraklc Smnr büyüyen beşik , gardırop ,şifonyer , Bebek arabası , sepet beşik ve tüm tekstil ürünleri yatağı cibinliği falan 4200
Smnr esraesraklc Sizin aldğınız ürünün adı nedir ? Bende noktadan beğendim içerik olarak sadecw büyüyen bdşik dolap ve şifonyer var fiyatıda 4.500 o yüzden biraz tuzlu geldi
Krispiim16 Smnr nokta bebe ve kanz bebe Kartal a baktım Bursa’dan gelip kanz bebede karar kıldım ve a dam z ye yürüteçinden tutun kangurusuna kadar aldım 😂