Deniz1006 momofprincess1221 ilk çocuğum ve eşimin aylardır değişmeyen ısrarı üzerine Alparslan olcak 🌸 ilk başta bende ısınamadım kabul etmedim ama sonlara doğru bende alıştım ısındım Batuhan ismine göre daha hoş bence şu an 34+2 yiz ☺️
momofprincess1221 Selim_Alparslan biliyorum canim .yazismistik 🪷 Neolur bisey yap bana Alparslani sevdir .esim takti alparslan diye ben isinamiyom yardim et bana 🫣
Selim_Alparslan momofprincess1221 😅 Benimde eşim seviyor ama bende ilk oğluma Selim ismini sevdiğim için koydum canım o yüzden eşim kabul etti sagolsun o yüzden bende seviyorum 😇
momofprincess1221 Kizlarda hep ben koydum bastan öyle anlasmistik .simdi erkek ve onun hakki ama ben isinamiyorum kesinlikle söyleniside zor .😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪
Selim_Alparslan momofprincess1221 oo kızları sen koyduysan eğer esine haksızlık etme canım kesinlikle istediğini koyma hakkı var 🍀
Selim_Alparslan momofprincess1221 21 Eylül görünüyor nasipse kuzum 😇 ne zaman gelmek isterse artık 😇 ilk oğlumda 38+0 da doğum yapmıştım 🍀
momofprincess1221 Selim_Alparslan benim 02.07. Bugün hatta suyum gemdi sandim nerdeyse akintiydi bence🙄
momofprincess1221 Deniz1006 saglikla kolaylikla gelsin pasalar.negüzel ismi sevmene sevindim.valla bende deniyom olmadi isinamiyom soy ismimizde arslan cok oluyor .birde telafuzu zor olacak berlinde yasiyoz kreste onulda falan diye tedirginde oluyom canim