Kkardelenn1 Asenassmom Sapanca’da freedoom var hafta içi 5 hafta sonu 6 bin dediler yakın zamanda sormuştum iki kişi fiyatı
ElifBD Asenassmom ben balayında Fethiye de kiralamıştım çok güzeldi sessiz sakin, saklıkente yakında villasepeti sitesinden villa Lalezar duo2 bakabilirsiniz
Deletedmom_247 Asenassmom taa yıllar önce arkadaşlarla KAŞ’a gitmiştik villa kiralamıştık. İnanılmaz eğlenmiştik. Villanın her yeri çevrili bu arada kimse görmüyor sizi. Neyse villacım diye bir siteden kiralamıştık biz fiyatı da makuldu. İsterseniz bir de o siteye bakın
Asenassmom Kkardelenn1 yazlık yer olsa daha iyi canım ağustos ayı için düşünüyorum da Muğla tarafları olabilir 🫶🏼
tubablgl Eğer hala karar vermediyseniz airbnb uygulamasından bir bakın derim dünya genelinde kullanılan bir uygulama güvenilir bizde Ağustos için Antalya kaş ta tuttuk 28 bine nasipse gideceğiz inşallah
Deletedmom_247 sevhalya taa yıllar önce arkadaşlarla KAŞ’a gitmiştik villa kiralamıştık. İnanılmaz eğlenmiştik. Villanın her yeri çevrili bu arada kimse görmüyor sizi. Neyse villacım diye bir siteden kiralamıştık biz fiyatı da makuldu. İsterseniz bir de o siteye bakın
tubablgl sevhalya bizimkide muhafazakar olarak geçiyor airnb uygulamasından tarihe göre boşluk olan villaları görebilirsiniz ben link ekliyorum şimdi bizim kalacağımız yeri açılır umarım 😅 https://www.airbnb.com.tr/rooms/1452295377317553413?viralityEntryPoint=1&slcid=c090cdfdcdb84ce8b2872b0765fdc0c2&s=76&adults=1&guests=1&slug=gJnEIgVa&source_impression_id=p3_1752384232_P3uj3u7INwSj6EOj @ @