Merhaba bugün sorunumu paylaşmak istiyorum yaşayan var mı gebelikte değil sanırım bundan 10 gün önce başladı her şey sat 6 mayıs 31 mayısta adet olmam lazımdı olmadım daha düzenli adetim ama test yaptım 6 gün kala yapmıştım negatifti 2 gün kalada negatifti gün içinde yaptım ama testi şikayetlerim şöyle 10 gündür hafif başlayıp artan bir bel ağrısı var hatta bi ara o kadar ağrıdıki adetimin ilk günü gibi hissettiriyodu oturunca uzanınca kasık ağrım şu am hiç yok 3,4 gündür yok adet olmam gerekirken sancı bile yok afedersiniz çok fazla akıntım var 3,4 gündür arttı belimin ağrısından birde halsizlikten gün içinde sadece yemek için kalkıyorum yataktan o kadar yorgun hissediyorum eşimden uzaklaştım cinsellik isteğim son 1 haftadır %0 arada yarım saatte bir idrara çıkıyorum bazen normale dönüyor göğüs hassasiyeti var ama bi tık daha fazla yayılan bir ağrı dokununca omza vuran yani demem o ki sorun her neyse beni çok etkiliyor cuma randevum var neyim var öğrenmek istiyorum kisti olan var mı veya miyom olabilir mi yardımcı olun lütfen hayat kalitem düştü son günlerde eşimle aram açılıyor :(