Nz1 3 hafta sonra iğnem var kızlar. İğneyi eczaneden değil eczacılar birliğinden alıyorsun dediler eczaneden alamıyor muyuz? Bir de doktorum gerekirse eşinden de kan alabiliriz demişti. Onu ne için alıyorlar?
yeni_anne2 Nz1 devlet hastanesinden kadın dogum doktorununa randevu aldım canım aynı gün kan alıp öğleden sonra da sonuc cıktı beni yatan hastamısım gıbı gösterip igne vurdular ayni gün eşinle ilgisi yok yanı konunun sana igne vuruluyor
erikarpuz Nz1 kanını doğrulamak için alıyorlar bizden ehliyetini istemişlerdi gösterdik yeterli dediler kadın doğum acillerde direkt yapıyorlar diye biliyorum
ebrarkus Nz1 neden para veriyorsunuz? Devlet hastanelerinde zaten ücretsiz vuruyorlar aynı günde.. Tabii takdir yine sizin ama gerek yok fikrimce. Eşinizin kan grubunu gösteren bir belge gösterseniz yeterli
Sendenbanakalan Kan uyuşmazlıgı icin bnde vurunmuştum eşimle alakası yoktu kan filan almadılar .benm kanama oldugu icin direk yatış gibi alıp bi kac saat sonra cıkışım yapıldı igneyi o sırada yaptılar ücretsiz
Nurbesteee Nz1 eşinle bir alakası yok kanı senden alıyorlar test için bendede öyle oldu yani sadece eşimin kan grubunu sordu söyledim o kadar devlet hastanesinden aldım özelde çok pahalı 23 tl ödedim iğneye