Irem198 Bende göğüs hassasiyeti cok bel agrisi bacağıma vuruyor arada nadir, sol kasık , hafif alt karında arada Bi hafif ağrı sadece
mor_menekse1 Irem198 bende de kasik batmasi ağrısı aşırı derecede göğüs hasasiyeti kollarımı kapatsam uzansam ağrıyor dokunamiyordum bugün daha iyim tad duyum çok ön planda ne yesem bir tuhaf sanki bat 29 Mayısti daha gelen giden yok
Ayseguls_baby Irem198 ben de tek belirti adet gecikmesiydi 😀 ve çok az idrarda koku vardı. 2 gün adetim gecikince kaset testle öğrendim
stardusttt Regli belirtileri bu kadar erken başlamaz tabi net konuşamayız ama ben 1 hafta öncesinde aynı belirtileri yaşamaya başlamıştım. Gebelik belirtisi olabilir evet
stardusttt Irem198 inşallah canım bu arada ben 7 gün öncesinde test yapmıştım ve çok silik çıkmıştı öyle öğrendim istenen bir gebelikse insan sabırsız olabiliyor bu durumda eğer belirtiler devam ederse bi 4-5 gün sonra erken gebelik testi yapabilirsin ☺️
Irem198 stardusttt istenilen ve aylardır deniyoruz kasımdan beri inşallah vardır oğlum var 3. Yaşında kardeşi olsun düşündük oynicak arkadaş arıyor parka gidince Bi yere gidince diger çocuklar oynamak istemiyor çocuğumla ona arkadaş ve kardes olsun düşündük 😀😊
[silindi] stardusttt evet insan gebelik istiyorsa günler geçmiyor gibi her ay bu defa test yapmıcam diyorum son günler kala yine test yaparken buluyorum kendimi
stardusttt [silindi] evet biliyorum canım ama çok fazla kafaya takmamak lazım stres gerçekten etkiliyor umarım bir an önce güzel bir haber alırsınız ☺️
Cokistersengelerbence Benim de bat 11 haziran. Klasik olarak göğüs dolgunluğum var ama her ay regle 10 gün kala olur. Gebelik belirtisi mi bilmiyorum :)