minigimleseruven Kızlar defalarca sordum kimse cevap vermedi doğru düzgün:/ yok mu Gaziantep’te yaşayım doktor hastane önerisinde bulunacak bi anne 🙈
Pink29 minigimleseruven merhaba ben yaşam hastanesi şahın korkmaz a gıdıyorum şu an memnunum 2 defa gıttım gayet ilgili sorularına cevap verıyor memnunum acıkcası
minigimleseruven Pink29 ayyyy 🙈 peki muayene ücreti ne kadar 🫰🏼 ben 11 haftalık hamileyim tayinimiz antebe çıktı iki aya oradayız insallah şimdiden araştırmak istedim
Zeynzeyn @minigimleseruven defa life Manolya hanıma gidiyorum. İlk çocuğuma hamileyken de ona gidiyordum. Memnunum
minigimleseruven Zeynzeyn himmm not alıyorum hemen çok sağ olun 🫶🏻 muayene ücreti ne kadar veriyorsunuz 🌸
Pink29 minigimleseruven 1800 olması lazım ucretı ben de henüz ıkı defa gıttım ama memnunum ultrasonda detaylı bır sekılde her seferinde açıklama yapıyor şikayetlerımı dınlıyor sorularımı uzun uzun cevaplıyor
sedakyhn minigimleseruven yaşam hastanesi Şükran Güçer 2. Hamileliğim ilkinde de gitmiştim memnunum muayene ücreti 1850 TL