260814 Meraba oğlum olacak inşallah sepet beşik aldım odama koyucağım için beşik beyaz, nevresimi su yeşili beyaz yıldızlı bi kaç kişi erkeğe bu renk gitmez dedi içime kurt düşürdü sizce gitmezmi ki o renk
Arminannesi 260814 su yeşili bence iki cinsiyet için gayet güzel tabi rengin cinsiyeti olmaz ama bebekken Kıza pembe oğlana mavi diye ayrım oluyor ama su yeşili niye kız rengi olsun .Takma 💁🏻🥰
tugbamehmetbaki 260814 Bence de niye gitmesin Benim de oğlum olacak kıyafetleri dahil Mavi bir şey almadım desen olur
260814 Arminannesi bende öle düşünerek aldım bide gri sarı görmekten gına geldi evet rengin ayrımı olmaz ama erkeğe mavi kıza pembe malesef oluo bu hep öle ☺️
Arminannesi 260814 önceden siyah bile giydirmezlermiş çocuklara sanırım size bunu söyleyenlerin aklı eskide kalmış canım,şimdi çok güzel her renk giydiriyoruz benimde kızım olacak ama mavi kıyafeti de var 💁🏻
tugbamehmetbaki 260814 Benim de öyle emziğini kadar tek renk almadım oda takımında ahşap Beyaz aldım içi örtüleri krem kahverengi
260814 Arminannesi evet sanırım öleler canım çok içime sinerek aldım gören bi kaç kişi bune faln dedi bu erkeğe gitmez dediler Bnde takıldım öle istemedende olsa
260814 tugbamehmetbaki Bnde ahşap istyordm ilk sonra yatak odamda öle uysun die sonra dedim odamda kalmıcak hep beyaz içi renkli olsn dedim hmde bidaha bebişim olurda kız olursa oda yatar die düşündüm zaten odada yapcam 1 yaşında
tugbamehmetbaki 260814 Benim evim müsait olduğu için biz o da yaptık Ama yatak odam beyaz olduğu için anne yeni beşiğinin Beyaz aldım
260814 tugbamehmetbaki anladım canım sepet beşik ahşap bulmak sıkıntılı da oldu biraz bulduklarım hep küçüktü 6 ay anca yatardı içinde ondan da beyaza döndüm sağlıklı bi şekilde kucağımıza almak nasip olsn bebişlerimizi inşallah