Mege433 Zar zor yürür hareket eder oldum , kasıklarım sürekli sızlıyor nasıl gececek bu günler acaba son ayim.. Benim gibi kimler var ☺️
aylinpalaa Mege433 34+3 bacak aramda feci ağrı oluyor oturduğum yerden kalkamıyorum bile ilk hamileliğimde böyle olmamıştı🫠 son 27-28 günüm diye avutuyorum kendimi
History5 Mege433 +33 şimdiden zorlanıyorum sıcaklarda bastırdı ki sıcakla aram çok kötüdür ağlayasım geldi bunu yazarken bile 🥺😀
Ceren1996 Mege433 bende tam 35 oldum bugün. Gerçekten agirlastigimi hissediyorum. Kasıklarimda batma oluyo
Mege433 aylinpalaa nefes nefese kalıyorum carpintim oluyor, bacaklarım ayakta kalınca titriyor🥴 kendimi hiç bu kadar güçsüz hisetmedim
Sevgilimmmmmmm Çok zor son haftalar uygulamaya göre son 12 günüm ama mahvoldum. Uzandigim oturduğum yerde kalıyorum daha kalkamıyorum 5 dakika yürüsem hemen bacağım uyuşuyor olduğum yerde kalıyorum. Ödem cabası 😖
luna27 Mege433 Aynı durumdayım. Neymiş bu böyle ? Son iki haftaya kadar çok iyiydim, anlamıyordum bile hamile olduğumu. 35 ile birlikte ciddi zorluklar yaşamaya başladım. Gözlerim kararıyor, nefesim kesiliyor sancı girdiğinde. Kitlenip kalıyorum 🫠
Mry2020 Mege433 35+6 yarın inşallah 36 olucam gerçekten aşırı zor ve hala çalışıyor olmam şaka mıııı bayram tatilini uzatırlar diye düşünmüştüm son 4 gün valla daha doğum çantamı bile hazırlamadım
Mege433 Mry2020 ben WC ye zor gidiyorum söz işte mi çalışıyorsunuz, çok zor çok Allah kolaylık versin
Ronza Bende 35 haftalık oldum ve artık zorlanmaya başladım kalkmakta zorlanıyorum iş yapamaz hale geldim
Mervecnplt Mege433 36 dan bildiriyorum, yatakta dönmek ve ayağa kalkmak imkansız gibi bir hâl aldı 😏 ayağa kalkınca hemen yürüyemiyorum adım atamıyorum resmen 1-2 dk sizlerde de böylemi 🙁
Esma006 Mege433 33 haftaligim 34 de iki gün kaldı bel ağrısı çekiyorum yatınca geçiyor sağ bel ne alakaysa iğne yapmışlar sanki sızlıyor
Mege433 tecrubeliiannee 2. Gebeliğim ilkini unutmuşum 5 yıl geçti.. ama 33_34 te iyiydim 35 beni çok zorladı sonrasını bilemiyorum😤
Aydur_4242 Mege433 35 haftaligim ama doktora göre iki hafta önde 37 olarak gözüküyor kasik ağrılarım var bel ağrısı var ayağa kalkmakta çok zorlanıyorum bide 3 yaşında kızım var zar zor yürüyorum 12 haziranda dogumum olcak ve biran önce o gün gelsin sağlıkla doğsun diyorum
Deleted33000 Aydur_4242 benim bebiş de 35+2 yım ama 37+2 çıkıyor ultrasonda sizin doğum sezeryan mi olacak
Mry2020 Mege433 evet öğretmenim son 4 gün inşallah sağlıkla atlatırız bugün biraz dolabımı düzenledim banyo WC yıkadım kızımı parka götürdüm tükenmiş durumdayım şu an mecbur kalmasam hareket etmem ama bu sayede ödemim daha az
Mervecnplt Mege433 bende de aynı son 2 haftadır ödem aldı başını gidiyor 🙄 Allah yardımcımız olsun az kaldı
tecrubeliiannee Mege433 tam 9. Aya denk geliyor bence en zoru 9. Ay bisey yapmak istiyorsun ama halin yok gücün yok :(