vaveylamom 21+3 haftam. Göbek deliğinin sol üst tarafında kas ağrısı gibi bir ağrı var. Gaz değil rahim değil eminim. Kötü bir şey habercisi mi su azlığı geliyor aklıma bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen 🥺
Bulutlarda vaveylamom geçen gün bende de aynısı oldu baya kötüydü özellikle yattığım zaman çok ağrıyordu ertesi gün geçti anlamadım bende neden olduğunu ama ciddi bir şey olabilir geçmezse muhakkak bir doktora görünün
anneoluyoruuzhamileyiizz vaveylamom orada toplanıyor ya da hareket ediyor olabilir mi acaba? Ayırt edebiliyor musunuz farklı bir ağrı mı
vaveylamom Bulutlarda acildekiler o kadar sallıyor ki gitmek istemiyorum yarın polikliniğe gideceğim ama bir yandan da korkuyorum yarına kadar o yüzden kararsız kaldım
vaveylamom anneoluyoruuzhamileyiizz hareketlerini hissediyorum normalde bugün hiç hissetmedim. Kahve içmeme rağmen
anneoluyoruuzhamileyiizz vaveylamom bende her sabah hissediyordum ama 2 gündür sabahları hiç hareket etmiyor önce kalbini ferah tut canım🙏🏻Ağrına bak bakalım devam ederse bi acile gidiver Allah o bebişe seni anne olarak seçti☺️
vaveylamom anneoluyoruuzhamileyiizz teşekkür ederim ☺️ o gece dayanamayıp acşle gittim. Bir sorun yok çok şükür. Bebek nüyüdüğü için hareketlerine dikkat etmen lazım ağır iş yapmaktan kaçın dediler. 2 gün öncesinde mini temizlik yapmıştım ondan olabilir dediler.
anneoluyoruuzhamileyiizz vaveylamom valla iş yapmadım bugün kurbanlığın başında 7 saat oturdum onunla bile yorulmuşum şimdi yatamıyorum bel ağrısından😅Amaaan ev de pis oluversin artık bebişlerimizden canımızdan daha mı önemli