EsoMom_ Ben saçma buluyorum aracı olmayan insanlara da mı verilmeyecek. Bizim aracımız var araç ticari araç olduğu için önde tek iki koltuk arkada koltuk yok mesela araç değişikliği için mi zorlanacağız? Puset daha güvenli vs demişler de ilk bebeğimde puset gayet iyi bir marka olmasına rağmen ve benim güvenliğini çok iyi sağlamama rağmen pusetin dişlisi koptu ve puset elimde ters döndü o günden sonra puseti asla kullanmadım ki pusetle ilgili birçok post vardır kisdte ve burada. Çocukların güvenliğinin sağlanması gereken o kadar çok yer var ki önce oraları sorgulasınlar önlem alsınlar. Okullar, parklar, sokaklar gibi yerler. Açlık sınırını düşünsünler mesela haberler bas bas bağırıyor aç okula geldiği için derslerde verim alamayan çocuklar var diye önce buralardan başlasınlar. Hah! Gerçi ne bekliyoruz ki Sağlık Bakanlığı’nın yayınladığı bir kamu spotu vardı sezeryan doğumu yerlere serip anne karnında bebek annesine yalvarıyordu falan baya bı psikolojimizle oynanmaya yetmişti. Yenidoğan çetesi vardı kaç çocuğun hayatına mâl olmuştu dalga geçerek bebekleri ölüme terk etmişlerdi sahi ne oldu onlara? Yani demem o ki bundan önce ilgilenilecek o kadar çok konu var ki sıra belki en son buraya gelmeliydi. İlla bir destek sağlamaları gerekiyorsa babaları da zorunlu eğitime tâbi tutup anne ve babaları ortak bir eğitime sokabilirlerdi psikolojik olarak her iki tarafa da destek verebilirlerdi.