nursena seymayildiz geçmiş olsun allah analık babalı büyütsün benğmde minik Berenim var kızımın adaşı çıktı 😊💕
MasaaL Didem66 Merhaba🌸 ilk dogumunuzu hangi sene yaptınız? Normal mi olmuştu, ilgi alâka nasıldı merak ediyorum nasipse bende orada yapacağım. Bilgi verir misiniz ☺️
Didem66 MasaaL canim 2014 yilinda yapmistim gayet iyiydi normal dogum yapmistim nasip olursa simdide normal dogum diyorlar ben tavsiye ederim o hastahaneyi cunku gercekten memnun kaldim canim sen kac haftaliksin ben yarin 40. Haftaya giriyorum Rabbim hayirlisiyla kucagimiza saglikli bir sekilde almayi nasip eder insallah🙏
MasaaL Didem66 ben de yarın 36’a giriyorum canım bugn gittim değerlerim şükür iyi. Doktorum normali deniycez dedi. Sancılarını evde cekmeyi dene dedi. Bilgilendirdi baya konuştuk. Hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin canım inşallah😘
MasaaL Didem66 20 Mart dogum tarihim ama kızlar 10 gün önce olabiliyr dedi, 10 marttan sonra bekle dedi. Senin benden önce olurrr. Haberlerini bekliyorum canım🙏🏼
tuubiy MasaaL günü gününe aynıyız ben de Zekai tahire gidiyorum, başhekimlik polikliniğine. Bu hafta da çalışıyorum, sonrasında bize de beklemeler 😊
Didem66 Didem66 canim ben dogum yaptim cok sukur darisi sana ve tum dogum icin bekleyenlere olsun insallah
tuubiy MasaaL aslında biraz da kendini bırakmamak lazım onu farkettim. Sabah erken kalkıp dışarı çıkmak ve yürümek insanı dinç tutuyo. 🤰🏻
MasaaL tuubiy Yürüyorum yürüyorum canım ama bazen adım atarken bile tuvaletm var gibi yürüyemiyorum. Bu hafta hava Güzel cıkcam insallah emiz hava bol gıda🙏🏼🙏🏼
Didem66 MasaaL canim ben dogum yaptim darısı sana ve tüm doğum için bekleyenlere olsun inşallah Allah yardımcınız olsun
MasaaL Didem66 Maşallah canım Rabbim sağlıklı olmasını nasip etsin bebeğinin, tez zamanda toparlanırsın inş. Memnun kaldın mı nasıldı, normal mi oldun canım?
Didem66 Allah razi olsun canim gercekten cok memnun kaldim insallah sana daiyi doktorlar hemsireler denk gelir 🙏normal yaptim canim